Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate se referă la modul de colectare și utilizare a datele personale furnizate pe www.plecat.ro Pentru întrebări în legatură cu această politică de confidențialitate, contactați-ne la admin@plecat.ro. Mulțumim pentru înțelegere.


Boreal Web SRL
strada Damaschin Bojincă, Nr. 6
Reșița, Caraș-Severin, România
Cod Postal (Zip): 320093
CUI: 30102045
Nr. Reg. Comerțului: J11/200/20.04.2012
În caz de dificultăți tehnice pe Plecat.ro, vă invităm să contactați webmaster-ul la: admin@plecat.ro.

Înscrierea pe Plecat.ro

Datele companiei furnizate în formularul de înscriere online (http://www.plecat.ro/inscriere.htm) - ex. nume, adresa, e-mail, informațiile companiei etc. vor fi folosite în scopul de a primi informații despre noi oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, cât și potrivit Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicatiilor electronice, Boreal Web va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de către clienții săi. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, utilizatorii au dreptul sa se opună prelucrarii datelor personale și să solicite ștergerea acestora din arhivă.
Pentru exercitarea acestor drepturi, clienții au la dispoziție adresa de e-mail admin@plecat.ro sau următoarele date de contact:
Boreal Web S.R.L.
strada Damaschin Bojincă, Nr. 6
Reșița, Caraș-Severin, România
Cod Postal (Zip): 320093

Solicitarea de informații de cazare prin intermediul secțiunii Rezervă acum

Secțiunea Rezervă acum accesibilă pe paginile unităților de turism partenere reprezintă o Solicitare de informații de cazare unității turistice selecționate. Un email de notificare se trimite unității de turism și persoanei care a accesat secțiunea Rezervă acum. Unitatea de cazare va răspunde tot prin email acestei solicitări și va oferi mai multe informații despre finalizarea rezervarii. Plecat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru corectitudinea informațiilor tarifare furnizate pe paginile unităților de turism partenere. Pentru a confirma rezervarea Plecat.ro recomandă contactarea unității de cazare și telefonic după primirea emailului de răspuns de la unitatea de cazare. Boreal Web SRL nu își asumă răspunderea pentru promptitudinea și calitatea răspunsului unității de turism contactate prin intermediul secțiunii Rezervă acum. Boreal Web SRL nu își asumă răspunderea pentru calitatea serviciilor oferite de unitățile de turism înscrise pe siteul Plecat.ro.

Furnizarea datelor personale la secțiunea Rezervă acum vor fi utilizate strict în scopul solicitării de informații de cazare și se transmit unității de turism alese de către persoana care efectuează rezervarea. Plecat.ro nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea informațiile furnizate de către persoana care a efectuat cererea la secțiunea Rezervă acum. Plecat.ro nu își asumă răspunderea pentru modul de stocare sau de utilizare a informațiilor trimise unităților turistice în urma folosirii secțiunii "Rezervă acum".

Furnizarea datelor personale la secțiunea Contacți-ne

La furnizarea datelor personale (ex. e-mail) de la secțiunea "Contactați-ne" de pe Plecat.ro acestea vor fi utilizate strict pentru a răspunde întrebărilor / solicitărilor clienților sau vizitatorilor siteului.

Modificarea politicii de confidentialitate

Plecat.ro se angajează să își anunțe partenerii și vizitatorii de orice modificare a prezentei politici de confidențialitate, dacă aceasta afectează datele personale ale ale acestora. Aceasta politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată pe 25 iunie 2012.

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro este portalul tău de informare turistică și informații utile despre România și despre străinătate. Răsfoiește albumele foto ale utilizatorilor, contribuie și tu cu poze din zona în care te afli sau cu comentarii pertinente la forumul de discuții. Pregătește-ți valiza și fă ocolul lumii în imagini! Caută în selecția de oferte de cazare din România pensiunea, hotelul sau apartamentul care are serviciile cele mai interesante. Rămâi conectat la actualitatea românească. plecat.ro îți oferă o listă completă cu posturi de radio și televiziuni regionale din România cu transmisie live pe internet precum și ziare și jurnale românești online. Vizitează și pagina dedicată partenerilor noștri.