Hotel Miraj

Aleea Castanilor, Nr. 3C, Ramnicu Valcea, Valcea » Râmnicu Vâlcea, Vâlcea » Localizare pe hartă
Camere: 26
Apartamente: 1
Total locuri: 52
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
80 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Hotel Miraj
Tipul unității: Hotel

Echipa motivată a hotelului (24 h în serviciul dvs.) vă urează bun venit în acest hotel confortabil de 3 stele, 26 camere-52 locuri.

Bucurându-se de o locaţie liniştită în Râmnicu Vâlcea, Hotelul Miraj dispune de o priveliste in ansamblu asupra orasului, fiind amplasat la 100 de metri de Biserica Arhiepiscopiei Râmnicului şi la 1 km de Parcul Zăvoi.

Muzeul Satului Vâlcean este la 4 km. La 80 de metri se găsește o staţie de autobuz, iar gara se află la 1,5 km de hotel.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Camere pentru nefumători
Frigider
Room-service
Senzori de fum
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Miraj din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Miraj? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!