Maria

Strada Antim Ivireanul,nr. 48,ramnicu Valcea, Cod 240113 » Râmnicu Vâlcea, Vâlcea » Localizare pe hartă
Camere: 27
Apartamente: 2
Total locuri: 56
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
100 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Maria
Tipul unității: Hotel

Hotelul Maria , asigura dotari si servicii de calitate pentru toti turistii si oameni de afaceri ce doresc o ambianta placuta in Ramnicu Valcea.

Amplasat in zona linistita a centrului orasului, hotelul dispune de 25 camere, 2 apartamente, bar, restaurant, sala de conferinta. Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri, avand in meniu o mare diversitate de preparate culinare, este ideal pentru organizarea de dineuri, receptii,mese festive, intalniri de afaceri.

Hotelul dispune de lift , parcare proprie gratuita si receptie cu program nonstop.

Camerele sunt dotate cu frigider cu minibar, televiziune prin cablu, aer conditionat, acces internet gratuit, acces telefonie interna si internationala, uscator de par.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Restaurant
Servicii și facilități camere
Frigider
Facilități baie
Duș
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Maria din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Maria? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!