Daniel

Al I Cuza 130 » Ocnele Mari, Vâlcea » Localizare pe hartă
Camere: 7
Apartamente: 7
Total locuri: 21
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 11:00
Camere - Daniel
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Daniel , fiind situata la mica distanta de salina cca 200m, la 300m de piscinele Levant si 600m de strandul sarat, va ofera conditii optime de cazare si relaxare. structurata etaj si parter, dispunem de 7 camere duble(pat matrimonial), 2 living- uri, 2 bucatarii utilate , (bucatarie utilata la fiecare etaj)

5 camere- baie proprie, 2 camere- baie pe hol exclusiv pt cele 2 camere, toate camerele sint mobilate- paturi matrimoniale- dotate cu tv cablu , internet wireless. apa calda permanent .

Pensiunea Daniel este o constructie noua, deschisa la 1. 07. 2013 si speram sa va oferim un concediu placut si relaxant la un pret pt toate buzunarele

1, 09, 2014- 30, 06, 2015- camera dubla baie proprie- 55 ron

1, 09, 2014- 30, 06, 2015- camera dubla baie pe hol exlusiv la 2 camere- 45 ron

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Grădină
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Ocnele Mari, județul Vâlcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Daniel din Ocnele Mari, județul Vâlcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Daniel? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!