La Mircica

Ocnele Mari, Str. A. I. Cuza, Nr. 155 » Ocnele Mari, Vâlcea » Localizare pe hartă
Camere - La Mircica
Tipul unității: Complex Turistic

Asezare Geografica

Ocnele Mari este un oraș în județul Vâlcea, România. Are o populație de 3.563 locuitori. Este una din cele mai vechi așezări umane din această zonă a Olteniei, datoritǎ și importantului zǎcǎmânt de sare.

Orasul este așezat în partea central-sudică a României, în zona Subcarpaților Vâlcii, de-alungul văii Pârâului Sărat.

În Ocnele Mari se poate ajunge folosind drumul DN 67 (strada Copăcelu a municipiului Râmnicu Vâlcea) și strada Alexandru Ioan Cuza a orașului care se intersectează cu aceasta.

Asezarea se află într-o depresiune, la o altitudine de circa 320 m, fiind străjuită de dealuri cu o altitudine între 400 și 600 m. Sub aceste dealuri se află un masiv de sare de circa 600 m grosime, care constituie principala resursă naturală a locului și care fost exploatată din cele mai vechi timpuri, dând dealtfel și numele localității ("ocnă" înseamnă "mină de sare").

Daca doriti cateva zile de relaxare cu familia sau alaturi de prieteni, Complexul Turistic La Mircica din Ocnele Mari va asteapta departe de forfota zilnica a orasului.

Va oferim conditii pentru odihna si relaxare maxima intr-un cadru natural deosebit, o zona de deal cu adevarat mirifica, situata la 11 km de orasul Ramnicu Valcea.

Daca doriti sa veniti cu un mijloc de transport in comun, a doua statie de autobuz de la intrarea in Ocnele Mari.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Leagăn pt. copii
Facilități baie
Baie proprie
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Ocnele Mari, județul Vâlcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la La Mircica din Ocnele Mari, județul Vâlcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la La Mircica? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!