Casa Danes

Cainenii Mici Nr. 319 » Câinenii Mici, Vâlcea » Localizare pe hartă
Camere - Casa Danes
Tipul unității: Pensiune

Ne aflăm pe Valea Oltului, în localitatea Câinenii Mici, la poalele Munților Făgăraș și Parâng, într-o zonă virgină, neatinsă de cuceririle timpurilor moderne. Suntem locul perfect de evadare din stresul cotidian, suntem înconjurați de frumusețile naturii carpatine.

Am pregătit pentru voi 4 camere duble, cu suprafață de peste 20 mp, utilate la standard de 4 margarete, spaţiu de joacă pentru copii, terasă, bucătărie, cramă și un living care să vă asigure o relaxare totală într-un cadru natural rar întâlnit. Fiecare cameră are podea de lemn şi include o baie cu duş sau cadă și articole de toaletă gratuite. Camerele au toate balcon cu vedere la munte sau la râul Olt.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Cablu TV
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Scanner
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Câinenii Mici, județul Vâlcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Danes din Câinenii Mici, județul Vâlcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Danes? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!