Class

Drumul National 7 » Brezoi, Vâlcea » Localizare pe hartă
Camere: 13
Apartamente: 3
Total locuri: 33
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Class
Tipul unității: Hotel

Hotel Class este situat pe Valea Oltului, in localitatea Brezoi - judetul Valcea pe Drumul National 7 ce leaga orasul Ramnicul Valcea de Sibiu si de statiunea Voineasa. Avem placerea de a oferi clientilor nostri servicii de cazare clasificate la 4****+.

Dotarile noastre pot satisface atat carintele clientelei business cat si clientelei leisure si de tranzit. Hotel Class**** dispune de o capacitate de cazare de 17 camere din care: 3 apartamente, 13 camere double cu 2 paturi si o camera single.

Hotel Class se afla asezat intr-un taram de legenda, un taram incarcat de istoria neamului roman. Aici veti simti caldura si intimitatea propriului camin.

Hotel Class **** este localizat in zona de nord a judetului Valcea la confluenta raului Lotru cu raul Olt in parte de sud a defileului TURNU ROSU - COZIA pe malul raului Olt strajuit la rasarit de muntele Cozia iar la apus de Muntii Capatanei. Asezat pe DN 7 Ramnicul Valcea - Sibiu la intersectia cu drumul catre Voineasa, hotelul ofera turistilor posibilitatea descoperirii frumusetii Carpatilor Meridionali si de acolo, prin soseaua TRANSALPINA(Voineasa – Ranca) Masivul Parang - Retezat

Pozitia de extremitate sudica a unui "Colt de Rai" pe numele sau TARA LOVISTEI, ofera posibilitatea unica de a descoperii o microregiune istorica din nordul judetuli Vâlcea situata între masivele Parâng si Fagaras si atestata documentar în 1233. Pamânt stravechi de locuire dacica, în apropiere de Perisani, într-un cleste de stânci, se afla Posada înfrângerii lui Carol Robert d'Anjou, de catre Basarab Întemeietorul, pecetluindu-se în anul 1330 fiinta Munteniei si implicit libertatea Lovistei. In aceasta "tara" strabatuta cândva de faimosii lotri, care au dat nume muntilor si râului Lotru, traiesc oameni stravechi, stramilenari, care respecta portul strabun al dacilor, legendele ,folclorul stramosilor, azi, celebre. Aici, la poalele muntelui IEZER, oamenii au nume cu rezonanta de cronica, atestate de sute de ani.

Raul Lotru pozitionat la nord de Hotel Class**** isi incheie parcursul terestru inceput in Masivul Parang la 1830 m dupa 76,8 km de drum sapat in piatra si se uneste cu fratele mai mare raul OLT la altitudinea de 300m, fiind strajuit pentru totdeauna de Varful TURTUDANU 668m si de Varful COZIA 1668m lasand in amonte o salba

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Restaurant
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Seif
Telefon
Televizor
Activități sportive și de agrement
Teren de fotbal - platit
Teren tenis de câmp - platit
Închiriere barcă
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness - platit
Saună - platit
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Activități agroturistice
Pescuit
Servicii tehnice, dotări business
Acces Fax - platit
Xerox, copiator - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Brezoi, județul Vâlcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Class din Brezoi, județul Vâlcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Class? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!