calix

str Palangine, nr 11 bis » Băile Govora, Vâlcea » Localizare pe hartă
 „Vii ca strain, stai ca oaspete si te reintorci...ca acasa !“
Camere: 4
Apartamente: 2
Total locuri: 8
Check-in de la: 12
Check-out până la: 10
Camere - calix
Tipul unității: Vilă

Situata intr-o locatie exceptionala de munte din judetul Valcea, inconjurata de dealurile acoperite cu paduri de fagi si stejari, vila va ofera conditii excelente pentru a petrece vacanta\concediul sau chiar week-end-ul intr-un cadru pitoresc, departe de agitatia marilor orase, de stres si poluare.

La 20 km de orasul Rm Valcea, in statiunea balneoclimaterica Baile Govora, la 360-380 m altitudine se afla pozitionata Vila Calix.

Sosind te simti imediat bine.Te afli intr-un mediu nou. Nu-ti lipseste nimic - cu toate astea dintr-o data te simti diferit. Renunti la ceas, la telefon si incepi usor sa uiti agitatia cotidiana din care ai evadat.

Esti curios deja de ce poti descoperii aici. Simti ca traiesti mai linistit - cu toate astea parca mai intens.

Usor, usor te lasi acaparat de atmosfera locurilor, dar dintr-o data arunci o privire afara. Devii curios. Pleci. Incepi aventura descoperirii meleagurilor acestea.Te bucuri. Te relaxezi si te refaci. Te lasi invaluit de aerul de munte, de culoarea cerului, de linistea padurii. In sfarsit TRAIESTI , esti in mijlocul naturii. Ai evadat! Respecti si esti respectat. Ai ajuns la un alt ritm de viata.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Servicii și facilități camere
Leagăn pt. copii
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Plajă în apropiere
Facilități baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Govora, județul Vâlcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la calix din Băile Govora, județul Vâlcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la calix? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!