Casa Maxim

str.4 nr.154 » Sulina, Tulcea » Localizare pe hartă
Camere - Casa Maxim
Tipul unității: Pensiune

Casa de vacanta Maxim este situata in centrul orasului, are 9 camere la vila si 2 la un apartament. Distanta pana la restaurantele si terasele de la faleza dunarii, portul orasului, catre obiective turistice din Sulina, muzeu, piata, supermarket este de 300 metri.

Unele camere din vila dispun de aer conditionat. Detaliile legate de atractiile turistice si modul cum se poate ajunge in Sulina gasiti pe Site-ul: www.cazaresulina.ro La plaja se poate ajunge pe jos in 30 de min sau cu microbuzul timp 10 min.

Apartamentul este situat in apropierea vilei este format din 2 camere si este dotat cu frigider, aragaz, Tv, boiler electric. La cerere va putem oferii plimbare cu barca in delta dunarii.

Pretul este negociabil in functie de numarul de persoane si traseul ales.

Facilitati cazare: frigider in unitate, internet wireless, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, ferma proprie, foisor in curte Facilitati camere: internet in camera, baie pe hol, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Rusă • Ucrainiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Frigider
Senzori de fum
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sulina, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Maxim din Sulina, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Maxim? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!