Paradise Delta House

Sat Mila 23, Com. Crisan » Mila 23, Tulcea » Localizare pe hartă
Camere: 20
Apartamente: 2
Total locuri: 44
Check-in de la: 12 :0
Check-out până la: 10:00
Restaurant de
70 de locuri
Camere - Paradise Delta House
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Paradise Delta House este asezata pe partea opusa a satului Mila 23 pe o insula de vis, intr-un cadru mirific al naturii fiind cel mai bun punct de plecare in Delta Dunarii.

Pensiunea Paradise Delta House face posibile legaturile pe apa cu toate locurile magnifice pe care le ofera Delta Dunarii , spre Nord Stipoc, Pardina, Tatanir iar spre EST Lacul Trei Iezere, Lacul Babina, Lacul Bogdaproste, Lacul Matita.

Datorita locatiei, pensiunea Paradise Delta House face posibile excursii fascinante cu barca pe canalele din apropiere, partide de pescuit sau plaja.

Paradise Delta House ofera spre cazare 14 camere . Fiecare camera este dotata cu televizor, cablu, minibar, telefon, aer conditionat, incalzire proprie si acces internet. Camerele, situate pe doua nivele, sunt spatioase, confortabile si modern mobilate, respectand totodata specificul zonei nord-dobrogene.

Paradise Delta House va ofera cazare in Delta Dunarii si va pune la dispozitie si un ponton dormitor cu 5 camere, modern mobilate, dotate cu televizor, incalzire proprie, acces la internet , salon propriu dotat cu bucatarie si terasa .

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Room-service
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mila 23, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Paradise Delta House din Mila 23, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Paradise Delta House? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!