Casa Pescarilor

Str Lacului, 25, Lunca » Jurilovca, Tulcea » Localizare pe hartă
Camere: 12
Apartamente: 2
Total locuri: 12
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
40 de locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Casa Pescarilor
Tipul unității: Complex Turistic

Situata in satul Lunca, pe marginea lacului Golovita, în complexul de lacuri Razelm – Sinoe, Pensiunea – Cherhana – Restaurant „Casa Pescarilor” se afla la doar cativa kilometri de Jurilovca si de satele lipovenesti Sarichioi, Visina si Salcioara.

Casa Pescarilor” este asezata chiar langa apa, într-o oază de liniste, cu priveliste spre Lacul Razelm si canalele Deltei. Accesul se face pe sosea asfaltata, pe DN 22 (310 km de Bucuresti, pe autostrada pana la Ovidiu si apoi spre Tulcea – Jurilovca, pe drum modernizat).

Va stau la dispozitie 12 camere cu confort de 3 stele: 4 camere duble si 2 apartamente, în cladirea pensiunii si 6 cabane – capacitate maximă totală: 28 persoane. Camerele sunt dotate dupa normele europene: grup sanitar propriu (dus), TV, mini-frigider,A.C., acces Wi-Fi, vedere spre apa.

Casa Pescarilor” primeste zilnic peste la cherhanaua proprie, detine restaurant cu meniu pescaresc, bar, piscina cu spatiu de plaja, loc de joaca pentru copii, zona de gratar si foisoare în gradina, parcare auto, parcare ambarcatiuni, rampa pentru lansare barci la apa.

Pentru agrement puteti opta pentru pescuitul pe canalele Deltei, pe lac sau în perimetrul pensiunii (de pe ponton), plimbari cu bicicleta, plimbari cu barca – cu rame, cu salupa, caiac ori canoe,.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Servicii tehnice, dotări business
Acces Fax
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Jurilovca, județul Tulcea, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Pescarilor din Jurilovca, județul Tulcea, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Pescarilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!