Pensiunea Casa Leone

B-l Eroilor de la Tisa nr 67 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
 „Casa leone for pleasure and business“
Camere: 16
Total locuri: 30
Check-in de la: 13
Check-out până la: 10
Sală conferințe
de 90 locuri
Camere - Pensiunea Casa Leone
Tipul unității: Pensiune

Casa Leone este localizat central langa Complexul Studentesc si Centrul Regional de Afaceri.

Ofera ambianta speciala oaspetilor, dispunem de camere moderne personalizate, WIFI gratuit in toate camerele, terase mobilate classic, o curte interioara care te face sa uiti de lumea exterioara.

Pensiunea dispune si de o sala de evenimente care poate fi inchiriat pentru traininguri, prezentari, diverse evenimente.

Va asiguram ca veti fi deservit cu profesionalism, vorbim limba engleza, maghiara, germana, engleza, italiana, franceza, astfel incat si oaspetii din strainatate sa se simta „acasa”.

Pensiunea Casa Leone este "BIKER's Friend" oferim parcare gratuita motocicletelor si bicicletelor in curte si informatii turistice despre trasee.

Va asteptam!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Închiriere mașină
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Casa Leone din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Casa Leone? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!