Pensiunea Nora

Bv Dambovita, Nr 40 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere: 12
Total locuri: 23
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
220 de locuri
Sală conferințe
de 140 locuri
Camere - Pensiunea Nora
Tipul unității: Pensiune

Fie ca sunteţi în vizită de afaceri, fie că doriţi să cunoaşteţi mai bine oraşul, Pensiunea Nora vă oferă o ambianţă elegantă şi confortabilă pe tot parcursul sejurului dumneavoastră. Calitatea dotărilor, amenajarea interioară deosebită şi atenţia acordată celui mai mic detaliu, profesionalismul angajaţilor şi promptitudinea serviciilor, fac ca Pensiunea Nora să vă poată garanta un sejur memorabil.

La dispozitia dumneavoastră se află un număr de 12 camere dedicate nefumătorilor, dintre care 1 cameră single, 9 camere duble şi 2 camere matrimoniale.

Restaurantul,cu o capacitate de 90 de locuri vă oferă un climat confortabil şi elegant, iar maeştrii bucătari vă vor încânta gusturile cu savuroasele preparate din bucătăria românească şi internaţională, stropite cu cele mai fine băuturi, oferindu-vă astfel o experienţă unică.

Salonulcu o capacitate de 140 de locuri, poate fi inchiriat pentru ocazii speciale precum: nunţi, botezuri, zile de naştere, revelioane, petreceri diverse etc. Dotarea salonului cu videoproiector permite susţinerea diferitelor conferinţe sau sesiuni de team-building.

Având o capacitate de 160 de locuri, grădina de vară vă permite să vă bucuraţi alături de prieteni de o ambianţă răcoroasă, oferită de sistemul de răcire a aerului prin vapori, degustând totodată, preparate la grill sau la proţap. Pentru un cadru mai intim, vă stă la dispoziţie foişorul cu o capacitate de 30 de locuri.

Vă aşteptăm cu drag la Pensiunea Nora!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Terasă
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Nora din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Nora? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!