Bianco Nero

Str. Carei, Nr. 1A » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere - Bianco Nero
Tipul unității: Pensiune

Bianco Nero este o pensiune cocheta care va pune la dispozitie 21 camere cu baie proprie.

Dintre facilitatile puse la dispozitia clientilor de catre Pensiunea Bianco Neri reamintim:

aer conditionat, sala mic dejun, bucatarie la dispozitia clientului, garaj quadruplu incalzit (4 locuri masina), internet, terasa la etajul 2, tv,

Pensiunea Bianco Nero este situata la cateva minute de complexul comercial Iulius Mall, intr-o zona linistita. Este pozitionata la 50 de metri de artera principala spre Arad si la 400 de metri de Universitatea de Stiinte Agricole a Banatului. Pensiunea Bianco Nero este de asemenea in imediata apropiere a Clinicii Atena si la 5 minute de Clinica Brol.

Beneficiaza de toate dotarile pentru crearea unei ambiante familiare, intentia proprietarilor fiind aceea de a face oaspetii sa se simta ca acasa.

Pensiunea Bianco Nero dispune de paturi de ultima generatie cu saltele din polilatex de provenienta italiana.

Ne adresam in special firmelor: in conditii de ocupare totala tariful este negociabil.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Internet
Servicii și facilități camere
Televizor
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș multi-jet
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Bianco Nero din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Bianco Nero? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!