Casa La Fayette

Str. Edgar Quinet Nr. 2 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere - Casa La Fayette
Tipul unității: Pensiune

Casa La Fayette, pensiune clasificata ***, este situata in zona de sud-est a Municipiului Timisoara in apropierea Stadionului Dan Paltinisanu, in zona rezidentiala Braytim.

Cu o arhitectura cu influente mediteraneene,locatia este structurata pe trei nivele:parter-receptie,restaurant,bar,terasa acoperita,etaj 1- camere,tersa inchisa, etaj 2 - un apartament.

Cele zece camere sunt amenajate in culori calde si ofera oaspetilor toate facilitatile necesare pentru asigurarea unei sederi cat ma confortabile:

baie proprie cu cada sau cabina de dus, dressing, tv, internet, aer conditionat, mini-frigider.,

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Spaniolă • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Minibar
Facilități baie
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa La Fayette din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa La Fayette? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!