Pensiunea Delia

Timisoara, Str. Chisodei Nr. 86 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Delia
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Delia este una dintre cele mai noi locaţii apărute în Timişoara, construită în ideea de a oferi căldura, liniştea şi intimitatea dorită de fiecare dintre noi. Facilităţile şi serviciile oferite se ridică la standardul de trei stele.

Locaţia se află in partea de Sud a oraşului, la aproximativ 10 minute distanţă de centru şi de cele mai importante obiective ale oraşului. Fie că sunteţi în vizită de afaceri, fie că doriţi să cunoaşteţi mai bine oraşul, Pensiunea Delia vă oferă o ambianţă elegantă şi confortabilă pe tot parcursul şederii dumneavoastră.

Calitatea dotărilor, amenajarea interioară deosebită şi atenţia acordată celui mai mic detaliu, profesionalismul, confidenţialitatea angajaţilor şi promptitudinea serviciilor, fac ca Pensiunea Delia să vă poată garanta o şedere memorabilă.

Clienţii au posibilitatea de a petrece clipe minunate în parcul propriu amenajat- oaza de relaxare din mijlocul unui oraş tumultuos- dotat cu foişor, leagăn, grătar rustic în aer liber şi un iaz natural cu cascade, roată de moară şi peşti exotici care încântă privirile.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Internet
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Delia din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Delia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!