Hotel Vanilla

B-dul Eroilor de la Tisa 57 Timisoara 300553 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Vanilla
Tipul unității: Hotel

Fie ca sunteti intr-o vizita de afaceri, un tur al orasului sau doar pentru relaxare, suntem onorati sa va oferim tot ceea ce este necesar pentru a avea un sejur minunat la Hotelul Vanilla din Timisoara.

Hotel Vanilla este un hotel modern de 3 stele, finalizat in iunie 2009, situat in imediata vecinatate a Complexului Studentesc si a Centrului de Afaceri, cu o arhitectura placuta si cu o echipa gata sa va satisfaca toate dorintele. Hotelul Vanilla dispune de 20 de camere si un apartament, realizate si utilate pentru a va oferi tot confortul, cu o atentie deosebita pentru detaliile care ofera linistea si relaxarea de acasa.

Restaurantul hotelului Vanilla va sta la dispozitie, avand meniu cu specific romanesc si international, intr-un ambient modern, elegant si o selectie proprie de vinuri. Dispunem de asemenea de un colt lounge cu o selectie larga de carti, cafele si ceaiuri. Daca sunteti intr-o vizita de afaceri veti aprecia posibilitatea conectarii la Internet, gratuit prin Wifi.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Internet
Restaurant
Servicii și facilități camere
Minibar
Telefon
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Vanilla din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Vanilla? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!