Ambassador

Strada Mangalia nr.3 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere - Ambassador
Tipul unității: Hotel

Intr-un melanj de trecut si prezent, de istorie si contemporaneitate, Best Western Ambassador Hotel ofera atmosfera perfecta pentru calatorul decis sa îi treaca pragul. Hotelul dispune de camere in regim de 3 si 4 stele.

Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobra, dar în acelasi timp calda, precum si de mobilierul de colectie, menit a facilita calatoria catre un timp al opulentei si stralucirii, sunt motive suficiente pentru a sustine cele patru stele înscrise pe frontispiciul hotelului.

Conceput pentru exigentele tuturor, dotat cu instalatii de climatizare, ascensor, facilitati pentru persoane cu handicap locomotoriu, hotelul este pregatit pentru a raspunde oricaror dorinte ale clientilor sai.

Personalul Hotelului Ambassador va sta la dispozitie 24 ore din 24 pentru a face sejurul dumneavoastra cat mai placut. Profesionalismul si amabilitatea personalului sustine renumele acestui hotel ca fiind cu adevarat unul dintre hotelurile Best Western.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Italiană • Maghiară • Sârbă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Lift / Ascensor
Recepție non-stop
Spălătorie - platit
Transport auto de la aeroport - platit
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ambassador din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ambassador? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!