Excelsior

Strada Romulus nr 36 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere - Excelsior
Tipul unității: Hotel

Hotel Excelsior: o nota de eleganta si contemporaneitate in Timisoara Situat intr-un loc convenabil, aproape de centrul financiar, cultural si comercial al Timisoarei, la doar cateva minute de inima orasului, intr-o zona linistita, Hotel Excelsior va intampina intr-o nota de eleganta si contemporaneitate. Este locul ideal pentru afaceri si distractie. Va puteti simti ca acasa in oricare din camerele sale spatioase, dotate cu cu aer conditionat, in care luminile discrete invaluie picturile frumoase, realizate de artisti celebri autohtoni. Va sunt puse la dispozitie doua sali moderne de conferinte. Un restaurant rafinat, cu bucatari profesionisti este pregatit sa va incante cu preparate delicioase, specifice zonei si internationale. Dupa o zi obositoare va puteti relaxa in sala noastra de fitness sau pur si simplu va puteti bucura de un masaj sau de sauna, in timp ce barmanul nostru va pregateste o bautura racoritoare.

Personalul prietenos si profesionist se afla la dispozitia dumneavoastra pentru a va asigura cele mai bune conditii pe timpul sederii dumneavoastra in hotelul nostru.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Seif
Activități de relaxare și înfrumusețare
Masaj - platit
Sală de fitness - platit
Saună - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Excelsior din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Excelsior? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!