Royal Plaza

Str Lorena, Nr. 1 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere: 24
Apartamente: 3
Total locuri: 48
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
90 de locuri
Sală conferințe
de 200 locuri
Camere - Royal Plaza
Tipul unității: Hotel

Hotel Royal Plaza este situat intr-o zona linistita a orasului Timisoara, bucurandu-se de vecinatatea relaxanta a unui parc cu arbori seculari, cu acces direct la una dintre principalele artere de circulatie, la o distanta de 5 minute de centrul orasului, 8 minute de Centrul Regional de Afaceri si 10 minute de Aeroportul International Traian Vuia Timisoara.

Hotelul a fost modernizat in anul 2009 si in acelasi timp a fost deschisa sala Royal Ballroom avand o capacitate de 200 de locuri. Este ideala pentru organizarea de: conferinte, cocktailuri, seminarii, simpoziane si alte evenimente

In anul 2011 s-a deschis noul Restaurant Royal la parterul Complexului Royal. Restaurantul este stil boutique si este inconjurat de o gradina, o terasa si un parc superb.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Room-service
Telefon
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Royal Plaza din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Royal Plaza? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!