Strelitia Timisoara

Bd. Simion Barnutiu 44 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere: 74
Apartamente: 8
Total locuri: 170
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 13:00
Restaurant de
250 de locuri
Sală conferințe
de 200 locuri
Camere - Strelitia Timisoara
Tipul unității: Hotel

Dar ce spunem noi hotel... Sigur, iti oferim cazare in 74 camere confortabile, dar aici gasesti mult mai multe intr-un singur loc: sali de conferinte, sali de festivitati si restaurant de clasa.

O mica petrecere in familie sau o nunta cu sute de invitati? Hotel Strelitia din Timisoara e gazda perfecta. Vino la noi ca sa descoperi cinci sali de festivitati in care toata lumea se va simti bine, fie ca ai 30 sau 600 de oaspeti.

Ai nevoie de o sala de conferinta la standardele tale de exigenta? Vino la hotel Strelitia din Timisoara. Ti-am pregatit sase sali de conferinte care pot gazdui intre 12 si 600 de invitati si care sunt dotate cu tot ce-ti trebuie pentru a organiza un eveniment de succes.

La restaurantul hotelului Strelitia din Timisoara, eleganta decorului e egalata doar de savoarea specialitatilor din toata lumea. Vino aici cu prietenii dragi, impresioneaza-ti partenerii de afaceri sau pune la cale un eveniment impecabil!

E clar! Ansamblul hotel Strelitia din Timisoara este facut pentru a-ti garanta clipe perfecte de fiecare data. Asa ca orice planuri ai avea, hotel Strelitia din Timisoara e mereu aproape, la cinci minute de aeroportul Traian Vuia si la doar trei minute de centrul orasului Timisoara.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Lift / Ascensor
Recepție non-stop
Restaurant
Servicii și facilități camere
Telefon
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Strelitia Timisoara din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Strelitia Timisoara? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!