Hotel Valentina

str.Miorita, nr.25 » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
 „Hotel valentina - un hotel pe placul tuturora!“
Camere: 14
Apartamente: 1
Total locuri: 23
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
25 de locuri
Sală conferințe
de 10 locuri
Camere - Hotel Valentina
Tipul unității: Hotel

Hotel Valentina, din Timisoara, Romania.

Puteti accesa site-ul web (www.hotelvalentina.ro) pentru a va face o idee despre noi.

Dotat si echipat modern, Hotel Valentina va garanteaza confortul la care se asteapta orice oaspete al unui hotel. Camere moderne, mobilier nou, aer conditionat, frigider, uscator de par, telefon, servicii fax-xerox, TV satelit si cablu, spalatorie-curatorie, rent a car, personal prietenos, mic dejun bufet, salon intalniri cu o capacitate de 20 persoane (fara dotari), internet wireless in toata locatia, parcare proprie 30 locuri, pozitionare centrala.

Locatia si confortul constituie cel mai mare avantaj al hotelului nostru: Situat in zona O a Timisoarei, in complexul studentesc, la o distanta de 5 km. fata de Gara de Nord, la 10 km de Aeroportul International, la doar 10 minute de centrul orasului si la 5 minute de Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

Hotel Valentina imbina perfect ospitalitatea traditionala, creeand astfel o atmosfera de familiaritate si confort; ideal pentru turismul de afaceri si de tranzit.

Hotel Valentina dispune de:

9 camere single/duble (pat matrimonial)

2 camere twin (2 paturi single)

1 camera tripla, 1 camera pentru 4 persoane, 1 camera pentru 3 persoane (1 pat matrimonial +1 pat single)

Micul dejun bufet suedez este inclus in pretul camerei si se serveste in Salonul de mic dejun; acest salon este polivalent: se poate folosi ca sala de mic dejun, dar si ca sala de seminarii, evenimente sau training-urilor.

** INCHIRIEM CAMERE PE TERMEN LUNG

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Italiană • Sârbă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Spălătorie - platit
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Șah / Table
Activități de relaxare și înfrumusețare
Masaj - platit
· Despre Hotel Valentina pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Timisoara, oras occidental, aproape de granita, cu multe lucruri si locuri frumoase de vizitat. Vi-l recomandam cu drag, iar pentru a va veni si mai mult in ajutor va oferim o sugestie si pentru cazare. Hotelul Valentina are toate calitatile necesare ,pentru a va face sa va simtiti ca acasa. Click pe linkul de mai sus, pentru a afla toate detaliile despre cazare."

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Valentina din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Valentina? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!