Hotel Ramina

Str.Strandului Nr.12a » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Ramina
Tipul unității: Hotel

Hotelul Ramina a fost special proiectat si realizat pentru a oferi clientilor sai maxim de confort. Camerele mari mobilate intr-un stil minimalist combina cu success nevoia de spatiu cu eleganta si bunul gust. Culorile calde ce invaluie spatial creeaza o atmosfera primitoare ce relaxeaza pe oricine chiar si dupa o zi dificila de lucru.

Hotelul Ramina cu cele trei stele obtinute tinde mereu sa se autodepaseasca si autoperfectioneze atat prin calitatea serviciilor puse la dispozitie cat si prin profesionalismul personalului.

Pozitia deosebita, la 2 km de aeroportul Traian Vuia si 5 minute de centrul orasului, precum si accesibilitatea rutiera a hotelului, tind sa argumenteze irevocabil decizia dumneavoastra de a ne alege drept parteneri.

Hotelul Ramina dispune de 36 de locuri de cazare disponibile in regim single, double si apartament de lux toate special dotate pentru sederile de tip 'business' .

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Italiană • Rusă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Fier de călcat
Telefon
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Ramina din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Ramina? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!