Apartament Bastion Timisoara

Str. Vasile Goldis » Timișoara, Timiș » Localizare pe hartă
 „Timişoara - cel mai frumos cuvânt din limba română“
Camere: 2
Apartamente: 1
Total locuri: 4
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Apartament Bastion Timisoara
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Apartament Bastion Timisoara este un apartament in regim hotelier de tip self-catering cu toate dotarile de care aveti nevoie pentru sejurul dumneavoastra. Apartament Bastion Timisoara este amplasat in zona centrala a orasului, in imediata proximitate a zonei vechi a Timisoarei - Bastionul Theresia. Piata Unirii este la 250 metri de Apartament Bastion, Piata Victoriei, Piata Libertatii si Piata Operei sunt la cca 10-15 minute de mers pe jos. In apropiere de Apartament Bastion, va puteti relaxa in parcurile din vecinatate – Parcul Rozelor, Parcul Botanic, Parcul Copiilor - la 10-15 min de mers in plimbare lejera.

Impatimitii de shopping pot ajunge usor, pe jos sau cu masina, la magazinele lor favorite din Iulius Mall sau Bega Shopping Center. O cafea buna se poate savura, foarte aproape de Apartament Bastion Timisoara, la multitudinea de terase si restaurante - majoritatea dintre ele fiind amplasate in vechea cetate a Timisoarei.

Doua parcari publice sunt disponibile in imediata apropiere a apartamentului, una gratuita iar cea de a doua la un cost suplimentar. Cea mai apropiata statie de tramvai, troleibus sau autobus este la 100 de metri. Gara si Aeroportul International din Timisoara sunt la 2, respectiv 9 km de proprietate.

Timisoara este cel mai frumos cuvant din limba romana.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Bucătărie proprie echipată
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire 3G/4G
Acoperire Orange
Acoperire Telekom
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Timișoara, județul Timiș, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Apartament Bastion Timisoara din Timișoara, județul Timiș, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Apartament Bastion Timisoara? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!