Pensiune Restaurant Rosiori de Vede "la Nicu Dorila"

Padurea Vedea,rosiori De Vede » Roșiori de Vede, Teleorman » Localizare pe hartă
Camere: 11
Apartamente: 11
Total locuri: 22
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
400 de locuri
Sală conferințe
de 400 locuri
Camere - Pensiune Restaurant Rosiori de Vede \"la Nicu Dorila\"
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Restaurant "La Nicu Dorila": cazare moderna si curata la mijlocul distantei dintre Bucuresti si Craiova , intr-un loc retras si linistit, beneficiind de tot confortul dorit si cele mai bune servicii. Iata ce va oferim !

Pensiunea Restaurant "La Nicu Dorila" este locul unde curatenia si confortul isi dau mana pentru a da nastere unui spatiu de vis, un loc deosebit de cald si primitor care sa-ti ofere confortul dorit atunci cand esti departe de casa.Confortul si buna ta dispozitie sunt prioritare pentru noi.

Cazare la standarde europene intr-un loc retras si linistit, in mijlocul Padurii Vedea, beneficiind de tot confortul dorit si cele mai bune servicii. Iata ce va oferim !

Fie ca va aflati in calatorie de afaceri, sau in tranzit , spre o alta destinatie, Pensiunea "La Nicu Dorila" este alegerea cea mai buna, locul in care sigur veti reveni si data viitoare cu placere...

Aflata la 120 km de centrul Capitalei, la111 km de Craiova si la 32 km de Alexandria, Pensiunea "La Nicu Dorila" este ideal pozitionata: aproape de oras , retrasa de galagia lui si totusi usor accesibila.

Pensiunea Restaurant "La Nicu Dorila" este locul unde gasesti mereu un loc deosebit de cald si primitor care sa-ti ofere confortul dorit atunci cand esti departe de casa.

7 camere duble ***cu baie proprie-la etajul 1 si 4 camere duble **cu baie pe hol -la Mansarda ,se intrec in culoare si stil.

Baile sunt toate diferite ca design, insa extrem de spatioase - intre 4 si 8 metri patrati fiecare - complet echipate pentru un confort desavarsit.

Exista locuri de parcare in fata Pensiunii .

Alte facilitati: Pensiunea are cablu TV, internet, foen si aer conditionat. Fiecare camera a fost construita cu multa atentie, imbinand utilul cu placutul, intr-un stil modern pentru a veni in intampinarea multor cerinte.

Te asiguram ca cei peste 50 de ani de experienta pe care ii detinem in activitatea de restaurant vor fi pusi la dispozitia ta. Suntem siguri ca vei petrece la noi momente de calm, liniste, relaxare si confort, cum numai in sanul familiei poti degusta.

Restaurant "La Nicu Dorila" este locul unde te poti bucura de o mancare ca la mama acasa sau de mese festive cum numai un om cu o experienta in domeniu de peste 50 de ani poate sa va ofere.

Si asta nu e tot ... Am asezonat un spatiu de vis,mare si elegant cu o bucatarie pe masura pe care o apreciaza mereu clientii restaurantului nostru. Un singur lucru reprezinta o constanta in acest mozaic culinar: ingredientele perfect naturale, de calitate, preparate cu multa grija si fara conservanti sau alti aditivi alimentari.

Toate preparatele sunt creatia bucatarilor nostri ,se servesc numai preparate "home made", inclusiv painea si muraturile.

Restaurantul "La Nicu Dorila" are 2 saloane, unul cu o suprafata de 400 mp si unul cu o suprafata de 350 mp.Saloanele se pot uni si transforma intr-unul singur cu o capacitate de 360-400 de persoane.In exteriorul Restaurantului se pot amplasa Corturi festive pentru a mari capacitatea Restauantului.Vara se deschid geamurile si se transforma spatiul intr-o imensa terasa.

Alte facilitati pentru un confort deosebit:

internet wireless, toalete si garderoba, parcare proprie,

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Restaurant
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Roșiori de Vede, județul Teleorman, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiune Restaurant Rosiori de Vede "la Nicu Dorila" din Roșiori de Vede, județul Teleorman, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiune Restaurant Rosiori de Vede "la Nicu Dorila"? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!