President

Str. Oltului Nr. 32 , Rosiori De Vede , Teleorman » Roșiori de Vede, Teleorman » Localizare pe hartă
 „Confortul si calitatea ......fac diferenta !“
Camere: 7
Total locuri: 19
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
18 de locuri
Camere - President
Tipul unității: Pensiune

Situata in Rosiori de Vede ,proaspat data in folosinta la sfarsitul lunii Mai a acestui an, Pensiunea President va ofera farmecul decorului modern dar si eleganta deosebita a celor 7 camere matrimoniale. Cu o capacitate de 19 locuri, pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu parcare monitorizata video permanent, la 5 minute de centru, gara si autogara, la 10 minute de Drumul European E70 (Bucuresti - Timisoara) si foarte aproape de parcul central. Toate camerele sunt decorate cu gust, au baie proprie modern utilata si toate facilitatile pe care le gasesti la un hotel de clasa.

O atmosfera deosebita va ofera si restaurantul cu un design modern, cu 18 locuri si bucatarie internationala. Terasa noastra este locul ideal in sezonul cald, cand verdeata din jur te imbie la o binemeritata destindere in aer liber, savurand felurile de mancare pregatite cu pricepere.

Poti fi sigur ca aici cazarea va fi cea mai buna din oras. Te asteptam cu drag!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne vizitati pe : www.Presidentsud.ro

Facilități și servicii »

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Roșiori de Vede, județul Teleorman, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la President din Roșiori de Vede, județul Teleorman, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la President? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!