Vila Maria

Voronet 8 Bis, Gura Humorului » Voroneț, Suceava » Localizare pe hartă
Camere - Vila Maria
Tipul unității: Vilă

Pensiunea Maria te invita sa petreci momente de vis in acest taram binecuvantat oferindu-ti o atmosfera calda si conditii de cazare inalte.

Pensiunea Maria pune la dispozitia oaspetilor 2 apartamente a cate 2 camere fiecare cu cate 2 paturi si grupuri sanitare, 5 camere double si o camera pentru tineret de 5 locuri.

Pensiunea Maria va propune si un Restaurant cu o capacitate de 36 locuri.

Alte servicii si facilitati puse la dispozitia turistilor care decid sa ne treaca pragul:

Mic dejun inclus., Camere dotate cu grupuri sanitare proprii., Fiecare camera dispune de tv cablu si balcon., Spatiu de joaca pentru copii., Parcare asigurata.,

Pamant al legendelor, acesta este pentru vizitatorii acestei parti a Romaniei, cunoscuta sub numele de Bucovina, un loc unde istoria e prezenta pretutindeni. Trasatura caracteristica a acestui judet este ca pe o suprafata restransa se gasesc un numar mare de actractii turistice. Bucovina este una din zonele Romaniei care exceleaza printr-o cultura populara impresionanta si inca vie.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Restaurant
Servicii și facilități camere
Balcon
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Voroneț, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Maria din Voroneț, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Maria? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!