Sami

Voronet » Voroneț, Suceava » Localizare pe hartă
Camere - Sami
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Sami este situata in Voronet, judetul Suceava, la doar cateva minute de mers pe jos de Manastirea Voronet, la poalele padurii. Va asteptam cu dotari moderne specifice activitatilor de afaceri precum si de turism ceea ce va face ca vizita dumneavoastra sa fie cat mai placuta.

Pensiunea Sami va pune la dispozitie camere spatioase si confortabile precum si amabilitatea unui personal bine calificat ca garantie pentru un sejur reusit. Pensiunea dispune de 12 camere dintre care 4 double twin si 8 matrimoniale, dotate cu bai, cablu TV, mini-bar, linie telefonica interna si internationala, totul conform standardelor de trei stele.

Fondata în 2009, Pensiunea Sami are o arhitectura moderna perfect adaptata la cerintele actuale ale pietei, oferindu-va tot confortul de care aveti nevoie in sejurul dumneavoastra.

Situata la numai 10 minute de mers pe jos de Manastirea Voronet si 40 minute de orasul Suceava, este locatia ideala atât pentru turistii dornici sa viziteze manastirea si imprejurimile cât si pentru oamenii de afaceri, sau doar cei in cautarea unui loc pentru relaxare si deconectare de cotidian.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Cablu TV
Telefon
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Voroneț, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Sami din Voroneț, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Sami? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!