VILA DOINA VORONET

VORONET 256 » Voroneț, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 5
Apartamente: 1
Total locuri: 11
Check-in de la: 13
Check-out până la: 12
Restaurant de
11 de locuri
Camere - VILA DOINA VORONET
Tipul unității: Pensiune

La o distanta de doar 200m de vestita manastire VORONET (din tinutul Bucovinei, Romania), Vila DOINA va asteapta cu ospitalitatea specific Bucovineana.

Vila Doina va ofera cazare si masa cu specific traditional bucovinean, puteti beneficia de oferte speciale pentru Paste, Craciun, revelion sau alte evenimente importante pentru dvs.

Cadrul natural deosebit, linistea tulburata doar de cantecul pasarilor, mirosul fanului cosit, discretia personalului, bucataria clasica imbinata cu specificul bucovinean, mireasma cetinii si fragilor, apusuri de soare superbe pe terasa alaturi de cei dragi, contribuie din plin la buna dispozitie a turistilor.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Serviciu de călcat îmbrăcăminte
Servicii și facilități camere
Balcon
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Vânătoare
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Voroneț, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la VILA DOINA VORONET din Voroneț, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la VILA DOINA VORONET? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!