Roua Voronetului

Voronet, nr. 8bis » Voroneț, Suceava » Localizare pe hartă
Camere - Roua Voronetului
Tipul unității: Pensiune

Domnule draga, afla ca mare cinste si bucurie ne-ai facut când ne-ai bagat în sama.

Si mai afla ca si noi te-om cinsti de esti numa unu, ori cu muierea, ori cu cine te-ai aflat si te-ai întales. Ca asta-i rostu nostru.

Sa ne grijim de toate ca sa te îmbucuri c-ai sezut în pensiunea si restaurantul nostru. Ca altminteri nu-i pomeneala sa te întorni s-altdat.

Si sa mai stii, domnule draga, ca noi te-om astepta în toata zîua cu bucate alese, grijit tocmite si cu camere deosebite, ca sa-ti tihneasca si sa te aline la casa sufletului! Dara ia aminte!

Lasa nacazurile si nevoile la usa, nu te aseza cu stresu la masa ca nu ti-a umbla bine!

Pensiunea Roua Voronetului va asteapta cu ... Ospitalitate si Bunataturi din Bucovina.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Room-service
Telefon
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Voroneț, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Roua Voronetului din Voroneț, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Roua Voronetului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!