Popasul Domnesc

Sat Voroneț » Voroneț, Suceava » Localizare pe hartă
Camere - Popasul Domnesc
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Popasul Domnesc este situata la cca 100m de Manastirea Voronet. Pensiunea este noua, curata, calda , primitoare, construita cu bun gust si eleganta, avand conditii de 4 ****.

Pensiunea Popasul Domnesc -Cazare Voronet va ofera 26 locuri de cazare in 11 camere:

8 duble, 2 triple, 1 apartament,

Preturile si conditiile satisfac cele mai pretentioase gusturi. Pensiunea Popasul Domnesc pune la dispozitia clientilor urmatoarele servicii si facilitati:

Mobilier nou si de calitate, Tv. LCD, frigobar, baie proprie balcon, internet wireless, telefon , apa calda non stop, centrala proprie, parcare pazita, 3 foisoare,2 terase, gratar,restaurant 50 locuri, crama 30 locuri, 2 seminee, sauna,sala de conferinte, plata cu cardul, spatiu de joaca pentru copii amenajat cu topogan, scranciop, balansoar, masa ping-pong, biciclete.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Frigider
Televizor
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă - platit
Activități agroturistice
Cramă
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Voroneț, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Popasul Domnesc din Voroneț, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Popasul Domnesc? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!