Alexandra

Vatra Moldovitei » Vatra Moldoviţei, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 12
Apartamente: 4
Total locuri: 28
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
32 de locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Alexandra
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Alexandra este situata in centrul Obcinelor Bucovinei, in bazinul hidrografic al Moldovitei, afluent al Moldovei. Amplasata la numai 200 de metri de Manastirea Moldovita si la 30 km de Manastirea Sucevita.

In jur, privelistea pajistilor inflorite si a padurilor va incanta privirea. Camerele luminoase, sunt mobilate cu mobilier rustic modern. Elementele traditionale se imbina armonios cu cele moderne. Restaurant mare cu mobilier rustic si semineu, destinat numai clientilor pensiunii. Cand luati masa afara, pe terasa cu o privelite deoasebita, se pot auzi, duminica dimineata sau la vecernie, clopotele Manastirii Moldovita.

Gazdele tinere sunt primitoare, asa cum numai bucovinenii stiu sa o faca. Ele sunt gata oricand sa va satisfaca gusturile, ajutandu-va sa descoperiti adevarata Bucovina, aceea a graiului domol si a credintei in Dumnezeu.

Unitatea dispune de 12 camere cu bai proprii (4 apartamente, 8 camere duble), incalzire centrala si balcon avand un numar total de 28 locuri. La parter se gaseste un living spatios cu televizor si o sala de mese, oaspetii avand acces la bucatarie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Rusă

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Cablu TV
Șemineu
Activități agroturistice
Activități fermă și gospodărie
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vatra Moldoviţei, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Alexandra din Vatra Moldoviţei, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Alexandra? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!