Diva

Str. Principală, Nr. 42 B, Loc. Vârfu Dealului, jud. Suceava » Vârfu Dealului, Suceava » Localizare pe hartă
Camere - Diva
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Diva este situata intr-o zona rezidentiala a judetului Suceava numita Varfu Dealului la 8 km de orasul Gura Humorului si la 25 km de Suceava.

Accesul cu transportul auto pana la Diva se poate face pe drumul DN 2E – directii spre Suceava si Solca, DJ 17 A – spre Partestii de Jos, DJ 209 – spre Manastirea Gura Humorului. Incearca sa ajungi macar o data pe la Diva, pe meleagurile binecuvantate din Bucovina si vei simti cum e sa te afli intr-o lume de basm.

Pensiunea Diva iti ofera servicii de calitate, aer nepoluat, posibilitatea de a asculta ciripitul pasarelelor, de a admira peisaje si locuri pitoresti, de a face drumetii si pelerinaje la manastiri….si nu uitati sa savurati bucatele si licorile traditionale!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vârfu Dealului, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Diva din Vârfu Dealului, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Diva? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!