Casa Aurora

Str. Victoriei, 121, 727590 » Vama, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 18
Check-in de la: 15
Check-out până la: 11
Restaurant de
30 de locuri
Pagina pe Facebook
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Casa Aurora
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea AURORA, situată în centrul geografic al Bucovinei româneşti - comuna Vama, vă aşteaptă cu braţele deschise în orice perioadă a anului.

Iarna bucovineană, cu ale sale obiceiuri, încă nealterate de scurgerea implacabilă a vremurilor, primăvara sosită printre Obcinele Bucovinene de obicei dimpreuna cu Învierea Domnului, vara plină de flori şi miresme, din vârful munţilor şi până pe malurile Moldovei şi Moldoviţei (care-şi împletesc apele chiar aici, la Vama) şi toamna bucovineană - explozie de culori, poate cea mai frumoasă parte a anului pe aceste meleaguri, toate vă invită să petreceţi un sejur în comuna străjerilor Bucovinei - Vama.

Cu siguranţă, cele trei margarete cu care am fost clasificaţi de către autorităţile turistice române certifică dotările pensiunii noastre. Cu toate acestea, certificatul de clasificare rămâne o hârtie şi nimic altceva, care nu poate să dovedească ospitalitatea şi căldura cu care sunteţi întâmpinaţi de fiecare dată când treceţi pragul Casei Aurora.

Pe acestea trebuie să le descoperiţi la faţa locului, venind la Vama pentru câteva zile.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Închiriere mașină
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Activități sportive și de agrement
Închiriere ATV
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Activități agroturistice
Foc de tabără
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vama, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Aurora din Vama, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Aurora? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!