Lidana

E576 intre localitatile Frasin si Molid » Vama , Suceava » Localizare pe hartă
Camere - Lidana
Tipul unității: Pensiune

Daca ai ales sa iti petreci vacanta in Bucovina, Pensiunea Lidana e locul ideal pentru a te bucura de savoarea bucatelor traditionale precum si de rafinamentul si profesionalismul gazdelor.

Din padure rasar ici colo, poienite cu flori multicolore ce asteapta sa fie culese, zmenura sau fragi, iar pasarile isi canta trilurile de dimineata pana seara.

Din adancurile padurii vine apa cea limpede si curgatoare a Moldovei, in care inoata zglobiu pastarvii argintii. Aerul rece si proaspat cu miros de rasina e asa tare si viu incat simti cum iti inunda intreaga fiinta. Totul te face sa spui ca paradisul nu e inca pierdut. Ai putea sa ocolesti un asemenea loc?

Te asteptam cu vestita ospitalitate bucovineana ridicata la standardele europene.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Cablu TV
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vama , județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Lidana din Vama , județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Lidana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!