Villa Alice

str. Simion Florea Marian nr 1 Bis » Suceava, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 11
Apartamente: 3
Check-in de la: 13-00
Check-out până la: 12-00
Camere - Villa Alice
Tipul unității: Vilă

Villa Alice are o amplasare excepţională fiind situată ultracentral, dar într-un loc liniştit, lângă parcul mereu verde Simion Florea Marian. Este locul ideal pentru sejururi de afaceri, culturale sau de relaxare fiind în imediata apropiere a principalelor instituţii ale statului, municipale sau judeţene, a celor mai bune restaurante şi a monumentelor şi atracţiilor turistice mai importante. Dispunem de parcare proprie, închisă şi supravegheată video non-stop, recepţie deschisă 24 de ore din 24, centrală termică proprie, salon de mic dejun, sală de conferinţe, saună, fitness, cabinet medical cu medic primar la orice oră şi alte servicii la cerere.

Villa Alice s-a reînnoit complet, oferindu-vă acum camere de 4 stele, apartamente de 4 stele “Belvedere” precum şi - premieră pentru Bucovina, dar şi NE României - Camere şi băi de 5 stele. Acestea sunt dotate cu TV Plasmă diagonala 152 cm (60”), mediabox HD (peste 115 programe), BLU-ray player, computer personal în cameră, acces la Internet wireless şi pe cablu, aer condiţionat rece sau cald, frigider cu minibar, controlul detaliat al luminii şi prin telecomenzi personale, senzori de fum etc.. Băile uriaşe sunt dotate cu: cadă dublă cu hidromasaj şi jacuzzi şi cabină de duş cu hidromasaj şi saună plus multe alte dotări.

Mobilierul din pensiune este din lemn masiv alb lucrat la comandă pentru fiecare cameră în parte într-un stil francez apropiat de epoca lui Ludovic al XV-lea. Saltele sunt bio, ergonomice, plapumele - cu puf natural 100%, lenjeria este din bumbac satinat, pernele - antialergice etc..

Tablourile originale aflate în camere sau pe holuri zugrăvesc Suceava veche într-o adevărată expoziţie. Totul este nou, iar preţurile sunt accesibile.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness - platit
Facilități baie
Baie proprie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Suceava, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Villa Alice din Suceava, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Villa Alice? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!