”Leagănul Bucovinei” Guest House

Bld. Sofia Vicoveanca, 18 » Suceava, Romania » Localizare pe hartă
 „Bucură-te de sănătate și aer curat!“
Camere: 14
Apartamente: 2
Total locuri: 35
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
35 de locuri
Sală conferințe
de 35 locuri
Camere - ”Leagănul Bucovinei” Guest House
Tipul unității: Pensiune

„Leagănul Bucovinei” Guest House**** ofera cazare în Suceava, în nord-estul Romaniei, vechea capitală a statului Moldova, unde a domnit marele Ștefan, apărătorul creștinismului, ctitorul a numeroase obiective turistice actuale.

Restaurantul cu interior de lemn pictat, ofera bucatarie traditionala si vegana si este disponibil in cladirea principala a la carte.

Situata la 15 min. de centrul nou, peste drum de Galleria Mall si aproape de zona de lacuri (pentru pescuit si plimbari), „Leagănul Bucovinei” Guest House **** se afla într - o atmosferă de bucurie și pace a naturii și a grădinii, la 40 km. de Mănăstirea Voroneț.

„Leagănul Bucovinei” Guest House **** ofera tururi care includ privelisti din Bucovina si manastirile pictate cu influente renascentiste, datand din sec. XV cu faimoasa „Judecata de Apoi” (sau a doua venire a lui Isus) la Manastirea Voronet, si faimoasa „Scara virtutilor” la manastirea Sucevita.

Zona manastirilor si tinutul bio al Bucovinei, are o concentratie de 39 de schituri si manastiri, cu moaste sfinte si pictura murala, patrimoniu UNESCO.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Cablu TV
Activități agroturistice
Foc de tabără
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Suceava, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la ”Leagănul Bucovinei” Guest House din Suceava, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la ”Leagănul Bucovinei” Guest House? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!