Pensiunea Alessia

Str. Dj 209C , Suceava » Suceava, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 25
Total locuri: 59
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
120 de locuri
Camere - Pensiunea Alessia
Tipul unității: Pensiune

Situata la circa 1 Km de resedinta de judet, municipiul Suceava, Pensiunea Alessia clasificata la categoria de 4 margarete , va ofera prin pozitia sa acces la peisaje deosebite precum si la diferite obiective datorita multitudinii de trasee turistice.

Pensiunea Alessia se prezinta ca locul ideal pentru relaxare, in week-end sau în vacante, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene pastratoare de traditii.

Aici te poti odihni intr-un pat confortabil, intr-o camera calduroasa in sezonul rece, iar vara poti fugi de toropeala marilor aglomeratii urbane.

Capacitatea de cazare a pensiunii Alessia consta in: 18 camere duble, fiecare avand baie proprie cu dus si apa calda permanent, minibar, TV

Eleganta pensiunii noastre, calitatea serviciilor ori diversitatea posibilitatilor de petrecere a timpului liber ne plaseaza in topul preferintelor si al aspiratiilor turistilor ce "calca", plini de profunda si vie admiratie, meleagurile bucovinene, pentru a petrece un sejur sau un concediu de neuitat, in mijlocul unei naturi neatinse parca, cu oameni primitori, cu paduri in care mai salasluiesc inca ursul brun si rasul, pe pamantul Bucovinei, "Tara celor 1000 de manastiri".

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Minibar
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Servicii tehnice, dotări business
Imprimantă
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Suceava, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Alessia din Suceava, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Alessia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!