Hotel Orizont Suceava

str. Jean Bart nr. 24 A, Suceava » Suceava, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Orizont Suceava
Tipul unității: Hotel

Hotelul este situat in Suceava, str. Jean Bart nr. 24 A, in fata garii principale a municipiului si este proprietatea S.C. '' GECRIS BUCOVINA '' S.R.L.

A ocupat locul - I - in Topul Firmelor Bucovina 2007 organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura SucHotelul este situat in Suceava, str. Jean Bart nr. 24 A, in fata garii principale a municipiului si este proprietatea S.C. '' GECRIS BUCOVINA '' S.R.L.

A ocupat locul - I - in Topul Firmelor Bucovina 2007 organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sucuceava

Cel mai apropiat hotel de gara, de aeroport, de marile complexe comerciale (Iulius Mall, Carrefour, Dedeman, Billa, Orizont, Sel Gros, Saturn, Baumax, Media Galaxy) precum si de cel mai mare bazar din Romania.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Frigider
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Suceava, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Orizont Suceava din Suceava, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Orizont Suceava? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!