Vila Mitica Moglan

Sat. Slatioara Com. Stulpicani » Stulpicani, Suceava » Localizare pe hartă
Camere - Vila Mitica Moglan
Tipul unității: Vilă

Vila Moglan se afla amplasata in satul Slatioara din comuna Stulpicani jud. Suceava,sat situat la poalele muntelui Todirescu din masivul Rarau-Giumalau in apropierea CODRILOR SECULARI de la Slatioara.

Accesul in Slatioara se face din doua parti;prima din loc. Frasin,de pe drumul european Suceava-Vatra Dornei,la stanga urmand Valea Suhei Bucovinene la Stulpicani si apoi la dreapta pe DJ 177B spre Slatioara.A doua cale,de la iesirea din Campulung Moldovenesc spre Gura Humorului la dreapta spre Slatioara(drum judetean in curs de modernizare),urmand valea paraului Sandru peste pasul Prihodiste.

Sositi in acest loc,turistii vor gasi o frumoasa asezare de munte cu cca 200 de gospodarii rasfirate asezate pe dealurile de o parte si de alta a paraului Slatioara,dominate de paduri si fanete pe fondul CODRULUI SECULAR SLATIOARA si a muntilor Todirescu si Rarau -avand statut de rezervatii naturale.

Cei care sunt pentru prima data in Bucovina sau altii care doresc sa revada acest mirific spatiu geografic pot face drumetii (pe jos sau vara cu trasura si iarna cu sania)unde vor descoperi in imprejurimi minunate locuri cu aer puternic ozonat,parfumul fanetelor de pe dealuri,deplina liniste in ambianta vestitului CODRU SECULAR completate peste tot cu recunoscuta ospitalitate bucovineana.

Din Slatioara se pot face excursii amintind cateva trasee ce merita sa fie vizitate:

Slatioara-Codrii Seculari-golul alpin Todirescu-masivul Rarau cu Popii Raraului,Pietrele Doamnei,Motel alpin Rarau.Acest traseu se poate face pe jos(aprox.3,5h)sau cu masina prin Campulung Moldovenesc-Pojorata-Rarau., Manastirile din Bucovina:-Voronet si Humor(25 km)-Moldovita(30 km)-Sucevita(45 km)-Putna(60 km), Complexul sportiv-turistic Arinis din Gura Humorului., Salina Cacica(35 km)

,

Vila dispune de living cu semineu unde pot sa serveasca masa 18 persoane;televiziune prin satelit(digi-tv); bucatarie proprie; sauna; 4 camere dubla dotate cu baie proprie; 4 camere dubla cu baie comuna.Deasemenea vila are in dotare gratar,iaz populat cu pastrav,stana turistica unde se pot gati si servi mancaruri traditionale ciobanesti bucovinene cu produse din gospodaria proprie.

La una din aceste vile din satul Slatioara, la MITICA MOGLAN,cu multe amenajari functionale asemanatoare unei pensiuni turistice,pot fi gazduite si servi masa grupuri de turisti(tineri sau varstnici)ce iubesc muntele linistea si bucatele traditionale(ecologice)bucovinene.

Va asteptam sa petreceti si sa va simtiti cat mai bine(atat vara cat si iarna)la vila noastra si in satul nostru.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Spălătorie - platit
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Stulpicani, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Mitica Moglan din Stulpicani, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Mitica Moglan? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!