Pensiunea Musatinii

Str Manastirii Nr 513 A » Putna , Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 27
Apartamente: 4
Total locuri: 68
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
150 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Pensiunea Musatinii
Tipul unității: Pensiune

In localitatea Putna din Tara Fagilor-Bucovina se afla Pensiunea Musatinii, acolo unde Stefan cel Mare a construit prima sa manastire, loc drag voievodului si dupa moarte.

Locatia asigura turistilor 66 de locuri de cazare în 4 apartamente , 4 camere triple, 20 camere duble dotate cu baie, LED TV, minibar, internet, baie, uscator de par, balcon.

Pensiunea este singura din zona care asigura confortul unei pensiuni de 4 stele, construita prin program Sapard, cu dotari si servicii care se ridica la standarde europene de servicii hoteliere si alimentatie publica, cu restaurant de 3 stele pentru servirea mesei, dar care ofera si posibilitatea de a organiza petreceri si mese festive pentru diferite ocazii, salon 100 locuri, bar (20 locuri), terasa exterioara (50 locuri).

Pensiunea are o sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, dotata cu videoproiector, flipchart/tabla magnetica, LED TV, instalatie de sonorizare.

In aceasta zona puteti petrece clipe frumoase, intr-un loc încarcat de istorie, vizitand Mormantul lui Stefan, Biserica de lemn a lui Dragos Voda (cea mai veche biserica de lemn din Europa – secolul XIV), Chilia lui Daniil Sihastrul, Manastirea Sihastria Putnei, Schitul Daniil Sihastrul , Dealul lui Sion, Dealul Crucii, Muzeul Medieval, Muzeul Satului etc.

De asemenea, vara se poate face baie in râul Putna, iar iarna schi sau sanius pe dealurile din împrejurimi.

Pentru iubitorii de sport, în apropiere se afla terenul de fotbal si terenul de tenis de câmp. Dupa o zi plina de evenimente o sauna este binemeritata aceasta aflându-se în zona piscinei. La posibilitati de agrement în interior se încaderaza si piscina cu o adancime maxima de 1,60 m, cu apa tratata si încalzita, cu hidromasaj si cascada care detine vestiar, grup sanitar si dusuri.

Limbi straine vorbite la recepție: engleza, greaca.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Greacă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Servicii și facilități camere
Senzori de fum
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Putna , județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Musatinii din Putna , județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Musatinii? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!