Wilhelmina

Chiliei Nr 486 » Putna , Suceava » Localizare pe hartă
 „O oaza de odihna si relaxare“
Camere: 3
Total locuri: 10
Check-in de la: 14;30
Check-out până la: 12:00
Camere - Wilhelmina
Tipul unității: Pensiune

Acolo unde batranele paduri seculare sunt racorite de paraiele cristaline, acolo unde caprioara salta vesela pe culmi, acolo te invit si pe tine, sa gusti din poamele Raiului bucovinean si sa-ti clatesti privirea cu frumusetile neintinate ale Manastirii Putna.

Amplasata intr-o zona pitoreasca si plina de istorie, Pensiunea Casa Wilhelmina iti ofera odihna binecuvantata, mangaiata de parfumul aerului proaspat de munte, oaza de liniste si relaxare.

Odata ajuns aici poti admira in voie Chilia lui Daniil Sihastru, Manastirea Putna unde odihneste marele domnitor al Moldovei - Stefan cel Mare, te poti initia alaturi de artizanii bucovineni in arta incondeirii oulelor, poti face drumetii sau te poti odihni pe malul paraului Putna. In apropiere se afla si renumitele manastiri pictate Voronet, Humor, Sucevita sau poti descoperi tainele ceramicii negre creata in atelierele de la Marginea.

Limbi străine vorbite la recepție » Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet - platit
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Plimbare căruță - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Putna , județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Wilhelmina din Putna , județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Wilhelmina? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!