Floare de Crin

com. Pojorata, jud. Suceava » Pojorâta, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 12
Apartamente: 1
Total locuri: 30
Check-in de la: 12
Check-out până la: 10
Restaurant de
100 de locuri
Camere - Floare de Crin
Tipul unității: Pensiune

Poziţia geografică de excepţie, la numai 15 km de Vatra Moldoviţei, la 30 km de Mănăstirea Voroneţ, la 35 km de Mănăstirea Humor, aproape de crestele semeţe ale Rarăului şi în vecinătatea Giumalăului, posibilităţile cele mai variate de a ajunge aici (pe şosea din trei direcţii, pe calea ferată şi pe calea aerului - prin Aeroportul Suceava, situat la numai 75 km distanţă) şi farmecul inegalabil al locului, fac din pensiunea turisitică Floare De Crin un reper obligatoriu din traseele de vacanta, pe tot parcursul anului.

Primăvara bucovineană cu ale sale Sfinte Sărbători, mai frumoase aici decât oriunde, apoi vara bogată şi plină de surprize plăcute întâlnite la tot pasul în codrii ţării de Sus şi toamna prelungă, însorită şi îmbelţugată, urmate de iarna de poveste a Bucovinei sunt tot atâtea motive de a ne trece pragul şi a uita pentru câtva timp de alergătura şi grijile zilnice.

Camerele moderne, primitoare, echipate la standarde europene, vor face din şederea la "Floare De Crin" o relaxare iar bucătăria, excelent dotată şi având elemente de meniu atât din zona tradiţională bucovineană cât şi din cea europeană, împreună cu gama bogată de băuturi din barul pensiunii, vor satisface gusturile celor mai pretenţioşi oaspeţi.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Pârtie de ski
Închiriere ski-uri
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Pojorâta, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Floare de Crin din Pojorâta, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Floare de Crin? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!