Casa Din Bucovina Paltinoasa

Paltinoasa » Păltinoasa, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 5
Total locuri: 10
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Casa Din Bucovina Paltinoasa
Tipul unității: Pensiune

Casa din Bucovina este amplasata intr-o zona pitorească din inima Bucovinei aproape de toate obiectivele turistice la o distantă de:

-5 km de centrul stațiunii Gura Humorului

-7 km de Salina și Basilica de la Cacica

-10 km de Mănastirea Voroneț

-15 km de Mănastirea Humorului

-28 km de orașul Suceava

La Paltinoasa sunteti in centrul obiectivelor turistice indiferent ce destinatie sau directie alegeti: statiunea Gura Humorului, Muntele Rarau ( cu Transraraul si Pietrele Doamnei), Voronet, Manastirea Humorului, Cacica (cu Basilica Minor, salina si o multime de piscine cu apa sarata sau dulce), Biserica Arbore, Suceava (cu Cetatea de Scaun, Muzeul satului, Manastirea Dragomirna) , Manastirea Slatina, Manastirea Sucevita, Manastirea Moldovita, Panastirea Putna, Centrul de ceramica Marginea. Distantele la aceste obiective turistice sunt cuprinse intre 5 si 50 de km si puteti descoperi cu itinerarii zilnice frumusetea si unicitatea intregii Bucovine.

Casa din Bucovina vă oferă o atmosferă intimă in cele 5 camere si livingul foarte spațios potrivit pentru intâlnirile cu prietenii și petreceri de neuitat. Pentru cei cărora le place mișcarea există posibilitatea de a alege o plimbare prin padurea din spate , sănius sau ski pe derdelușul din grădină, sau la partia Șoimul, inot la piscinele cu apă dulce sau sărată de la Gura Humorului și salina Cacica, sau pur si simplu o hoinareala pe ulitele satului. Casa din Bucovina este un loc minunat de relaxare unde gazda este la dispoziția dumneavoastră mereu.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Panoramă, privelişte
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Păltinoasa, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Din Bucovina Paltinoasa din Păltinoasa, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Din Bucovina Paltinoasa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!