CASA MARIA

str.Stefan cel Mare, nr.136 » Mănăstirea Humorului, Suceava » Localizare pe hartă
Camere - CASA MARIA
Tipul unității: Pensiune

Situata in plina natura in localitatea Manastirea Humorului, la doar 5 minute de Manastirea cu acelas nume, Pensiunea Casa Maria este administrata de niste oameni calzi si primitori care va vor gazdui in cele 8 camere pregatite sa va ofere linistea de tumultul vietii cotidiene.

Localitatea Manastirea Humorului se afla la doar 5 km de orasul Gura Humorului, iar pensiunea se gaseste la 5 minute de Manastirea cu acelas nume, fiind situata peste drum de sectia de Politie, pe o ulita linistita.

Casa Traditionala

Parter

1 camera cu Tv color, 1 baie moderna proprie in camera.

Etaj

2 camere decomandate cu Tv color, 1 baie moderna proprie pe hol, 1 baie moderna proprie in camera, hol.

Total camere 3.

Total locuri 12.

Casa Moderna

Parter

1 camera de zi mare cu Tv color, 1 sala de mese bogat decorata, cu o capacitate totala de 30 de persoane, 1 baie moderna comuna.

Etaj

5 camere decomandate cu Tv color si baie proprie, hol cu acces la terasa.

Total camere 5.

Total locuri 12.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Televizor
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mănăstirea Humorului, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la CASA MARIA din Mănăstirea Humorului, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la CASA MARIA? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!