Casa Croitoru

Str. Vacareni, Nr. 22 » Mănăstirea Humorului, Suceava » Localizare pe hartă
Camere - Casa Croitoru
Tipul unității: Pensiune

Casa Croitoru este o constructie amplasata in zona de munte, localitatea Manastirea Humorului, este o oaza de inspiratie si inedit în com. Manastirea Humorului, in imediata apropiere a manastirii cu acelasi nume.

Este o pensiune cu o zona privata vasta retrasa in mijlocul naturii si cu o diversitate peisagistica uluitoare: de la zona naturala amenajata cu parc, livezi si gradina, pina la lunca salbateca a riului Humor, terasele domoale sau versantii impaduriti sau cu fineata.

Veti iubi linistea naturii si ambientul relaxant si primitor cu multe colturi de retragere.

Pe linga aceasta, am insuflat rafinament in toate serviciile noastre: de la cazare, organizare de evenimente oficiale sau private, ture 'out-door' (precum vizite la stina montana, tur cu sania cu cai, echitatie) si pina la bucataria traditionala.

Punem la dispozitia dvs. o capacitate de 7 camere, 2 bai amenajate in stil montan elevat, o bucatarie cu acces pentru oaspeti.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Fier de călcat
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Facilități baie
Duș multi-jet
Activități agroturistice
Activități fermă și gospodărie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mănăstirea Humorului, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Croitoru din Mănăstirea Humorului, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Croitoru? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!