Passiflora

Strada Prundului, Manastirea Humorului, jud. Suceava » Mănăstirea Humorului, Suceava » Localizare pe hartă
Camere - Passiflora
Tipul unității: Pensiune

Passiflora este o pensiune care îmbină confortul celor mai moderne facilităţi cu stilul tradiţional rustic.

Passiflora este situată în inima Bucovinei, la câteva minute de mers pe jos de Mănăstirea Humor, cea mai veche dintre mănăstirile pictate (patrimoniul mondial Unesco).

Passiflora este alegerea celor care caută un refugiu în natură, fără a renunţa la tot confortul civilizaţiei.

Passiflora, printr-o modernă sală de conferinţe, poate fi opţiunea de succes pentru întâlniri de afaceri, mese rotunde, cursuri de pregatire.

Dar, Passiflora este în acelasi timp locul ideal de relaxare şi distracţie pentru întreaga familie si, de ce nu, pentru o vacanţă romantică de neuitat!

Pensiunea Passiflora oferă, de asemenea, un restaurant rustic, bucate tradiţionale şi servicii de înaltă ţinută.

Passiflora este relaxantă, îmbunătăţeste atenţia şi puterea de concentrare, şi este un pic afrodisiacă -exact ceea ce dorim să fie pentru dvs. un sejur la Passiflora.

De la Passiflora puteti face turul manastirilor din Bucovina si Neamt cu masina pensiunii.

Fiind situată chiar în inima Bucovinei, Passiflora este usor de găsit: Pe şosea: De la Bucuresti către Gura Humorului – distanţa este de 445 km: Drumul (traseul) sugerat – DN2, E60, E85 prin localităţile Bucuresti, Buzău, Focsani, Bacău, Roman, Fălticeni, apoi DN 17 prin localităţile Fălticeni – Gura Humorului, Mănăstirea Humorului. Timp necesar cca 5 ore şi 30 minute. De la Cluj catre Gura Humorului – distanţa este de 275Km: Drumul (traseul) sugerat – Dn10, DN17 prin localităţile Clu, Dej, Bistriţa, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Mănăstirea Humorului Timp necesar cca 4 ore şi 20 minute. Cu trenul: Există trenuri directe Bucuresti – Gura Humorului, sau Bucuresti – Suceava (40 km). La cerere, se poate organiza preluarea oaspeţilor de la ambele gări. Cu avionul: Pe aeroportul internaţional Suceava (50 km) sosesc periodic curse de la Bucuresti, precum şi curse charter. La cerere putem organiza preluarea oaspeţilor de la aeroport.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Telefon
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Alte servicii și facilități
Formație de muzică populară
· Despre Passiflora pe Profilul de Facebook al Plecat.ro

    "Incepem ziua cu o recomandare intr-una din cele mai frumoase si incarcate de istorie zona din tara. Da,despre Bucovina vorbim! Iar pensiunea Passiflora este locul ideal unde puteti poposi. La doar cateva minute de Manastirea Humor, cea mai veche din manastirile pictate, Passiflora este alegerea perfecta pentru cei care cauta un refugiu in natura,fara a renunta insa la confortul civilizatiei. Un click pe linkul de mai sus va ajuta sa aflati toate detaliile cazarii,iar un like pentru a ne demonstra ca ati citit si va intereseaza :)"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mănăstirea Humorului, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Passiflora din Mănăstirea Humorului, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Passiflora? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!