Casa Nona

Str. Chilia Nr. 24A » Mănăstirea Humorului, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 6
Apartamente: 1
Total locuri: 12
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 11:00
Camere - Casa Nona
Tipul unității: Cabană

La umbra brazilor falnici din codrii Bucovinei, Casa de Vacanta “Nona” a fost ridicata de mesteri locali din lemn si piatra, intr-o imbinare perfecta a civilizatiei cu natura, .

Un mic colt de rai, departe de zgomotul si agitatia cotidiana, Casa de Vacanta “Nona” oferă iubitorilor naturii momente unice pentru relaxare si petrecerea unor clipe de neuitat.

Casa dispune de patru dormitoare generoase (cu pat matrimonial si baie proprie), living cu semineu si sala de servit masa, minibar, o bucatarie moderna mobilata si utilata, precum si o “bucatarie de vara” în aer liber (plita, cuptor, gratar, rula si afumatoare) unde puteti gusta bucate pregatite in mod traditional.

Pentru divertisment si relaxare, exista trei terase acoperite, o gradină cu flori, mese din piatra si bancute, dispuse în jurul unui bazin cu păstrăvi (langă liziera pădurii), balansoar, cos de baschet, teren cu iarbă pentru volei şi badmington, etc.

Iarna, sunt organizate excursii cu sanii trase de cai si se pot practica sporturi specifice (sanie, schi, patine) atat pe plan local cat si in statiunea aflata la numai 5 km.

Situată în inima Bucovinei, la numai 8 km de complexul „ARINIS” partia „SOIMUL” din Stațiunea Gura Humorului, “CASA DE VACANȚA NONA” este aproape de numeroase obiective turistice precum mănăstirile: Humor, Voroneț, Putna, Moldovița, Sucevița, Arbore și Dragomirna, precum si de Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Național al Bucovinei, Muzeul Obiceiurilor Populare din Gura Humorului, Salina Cacica și multe altele.

Totodată, “CASA DE VACANȚA NONA” poate constitui un punct de plecare în expediții pe trasee turistice montane. Cărările bătătorite ale Obcinilor Humorului, urcate domol, sprijinit doar de un băț găsit la margine de pădure, au darul de a te face să uiți de tumultul cotidian și de a-ți dărui liniștea pe care o cauți de atâta vreme.Puteți ajunge ușor la Vârful „Rogozu”situat la 1045 metri, pe un traseu de aproximativ două ore. (Pentru prima oară este bine să apelați la serviciile unui ghid local.) Aici puteti admira Muntii Rarau cu Pietrele Doamnei, precum si albia serpuitoare a raului Moldova.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Balcon
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Plimbare căruță - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mănăstirea Humorului, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Nona din Mănăstirea Humorului, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Nona? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!