Orhideea

B-Dul Bucovina, Nr 103 » Gura Humorului, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 17
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Orhideea
Tipul unității: Pensiune

Situata in orasul Gura Humorului la 4 km de Manastirea Voronet si la 6km de Manastirea Humorului, Pensiunea Orhideea va invita sa descoperiti frumusetile naturii si sa vizitati tinutul legendar al Bucovinei.

Pensiunea Orhideea este locul ideal de relaxare in zilele toride de vara precum si o destinatie perfecta a vacantelor Dumneavoastra.

Pensiunea are o suprafata de 330 mp, amplasata pe trei nivele din care se pot inchiria pentru turism 200 mp, constand din 5 dormitoare cu paturi duble, baie cu dus si apa calda non-stop, o sufragerie, camera de zi, doua holuri spatioase si bucatarie.

Pensiunea este intr-o gradina cu o suprafata de 1800 mp, unde se pot amplasa corturi, se poate face gratar in aer liber, loc de joaca pentru copii, si doua curti unde pot parca 8 autoturisme.

Asezarea la drumul european confera pensiunii un avantaj in plus, facind din Pensiunea Orhideea locul unde turistii se intorc intotdeauna pentru a petrece clipe de neuitat.

Pensiunea noastra dispune de 7 camere: 2 triple si 5 duble.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană • Rusă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Gura Humorului, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Orhideea din Gura Humorului, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Orhideea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!