Perla Bucovinei

Voronet 152B, Gura Humorului » Gura Humorului, Suceava » Localizare pe hartă
 „Vacanta de vis intr-un colt de rai“
Camere - Perla Bucovinei
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Perla Bucovinei 4**** este situata in inima Bucovinei, in imediata apropiere a Manastirii Voronet ( 200 m) si la distante relativ mici (circa 40 – 60 km) de celelalte manastiri medievale pictate: Sucevita, Putna, Moldovita, Dragomirna.

Pensiunea Perla Bucovinei este un punct de plecare in vizitele la manastirile din jud. Neamt – Agapia, Secu, Sihastrie, etc., cetatea Neamtului, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de istorie cu Sala tronului (cu statui din ceara), manastirile: Mirauti, Dragomirna, Manastirea cu moastele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, etc. si nu in ultimul rind casele memoriale Ciprian Porumbescu, Nicolae Labis, Mihai Eminescu, Ion Creanga, Mihail Sadoveanu, etc.

Cum te mai poti distra in zona:

• Partia de schi „Soimul”: instalatie de nocturna, telescaun ;

• Sanius in curtea pensiunii

• Plimbari cu sania sau trasura trasa de cai

• Calarie la Capul Codrului

• Tenis de masa in incinta pensiunii

• Pescuit sportiv, rafting, vanatoare sau paintball.

• Vizite obiective turistice faimoase in zona (Manastirile pictate de la Voronet, Humor, Moldovita, Sucevita, Arbore, Muzeul oualor incondeiate de la Vama, ceramica neagra de Marginea, Cetatea de Scaun a Sucevei, mina de sare & Catedrala Catolica de la Cacica, Manastirea Dragomirna, Bogdana, Slatina, Putna, etc);

• Complexul de Agrement Ariniş din Gura Humorului ( la o distanta de 4 km de Pensiunea Perla Bucovinei) pune la dispoziţia turiştilor o ofertă extrem de variată pentru petrecerea timpului liber. Complexul este situat in incinta unui parc dendrologic de aproximativ 30 hectare, pe malul stâng al râului Moldova, accesul făcându-se din DN 17 pe şoseaua de centură Mihail Kogâlniceanu, strada Mihai Eminescu, iar apoi pe Aleea Arinis.

• Complexul de agrement Ariniş pune la dispoziţie o piscină acoperită de dimensiuni olimpice, două bazine de înot exterioare (unul destinat adulţilor şi unul pentru copii), o sală de sport modernă multifuncţională, un patinoar natural utilizat în perioada sezonului cald pentru role, şase terenuri de sport (pentru tenis câmp, volei, fotbal, handbal şi baschet). De asemenea, aleile înguste şi liniştite pot fi folosite de turişti pentru trekking, nordik walking sau ciclism. În imediata apropiere a complexului se poate practica trekking cu tiroliana sau rapel, precum şi ciclism montan pe trasee cu diverse grade de dificultate, alpinism la Piatra Şoimului, offroad, motocross sau ATV, paintball sau tir cu arcul. De precizat că pe malul drept al râului Moldova turiştii au la dispoziţie telescaunul ce deserveşte pârtia de schi Şoimul, care poate oferi pe un traseu de aproximativ 1,5 kilometri o privelişte panoramică a oraşului Gura Humorului.

"Perla Bucovinei **** colaboreaza cu o companie autorizata pentru tururi catre manastirile medievale pictate. Impreuna cu ghidul dvs. si calugaritele care traiesc in manastiri veti descoperi legendele si simbolurile secrete referitoare la manastirile pictate.

Un tur complet care poate fi facut intr-o zi plina cu pauza la pranz (in jurul orei 13) cu plecare devreme dimineata (la 8 a.m.) si revenire la cina (la 8 p.m.) este urmatorul:

• Manastirea Moldovita (cu fresce pictate si marul de aur); Manastirea Sucevita (cu cele mai numeroase imagini religioase); Manastirea Putna (unde se gasesc mormintele a 3 voievozi medievali, inclusiv cel al lui "Stefan cel Mare"); Marginea (ceramica neagra), Manastirea Dragomirna (cea mai inalta, sec. 17); orasul Suceava- Cetatea descaun a lui Stefan cel Mare, Muzeul de istorie, Muzeul etnografic.

Turistii pot vizita in zile diferite:

- Manastirea Humorului

- Manastirea Rasca (mormantul lui Petru Rares), Targu Neamt (sat), Manastirea Agapia (pictata pe interior de Nicolae Grigorescu), Manastirea Sihastria, Manastirea Sihla, Cetatea Neamt (construita de Petru Rares), Manastirea Varatec (cu un muzeu de icoane).

- Manastirea Arbore, Cacica (Mina de sare), Manastirea Patrauti, Sinagoga Radauti, Biserica Catolica.

Asteptam cu interes propunerile dumneavoastra, si ne exprimam disponibilitatea de a ne adapta in functie de nevoile si dorintele personale.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Acces persoane mobilitate redusă
Cameră pt. bagaje
Chemare Taxi
Curte
Foișor
Grădină
Internet
Parcare exterioară
Plata cu cardul
Restaurant
Sală de conferințe
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Spălătorie - platit
Terasă
Transport auto de la aeroport - platit
Zonă de joacă pt. copii
Închiriere mașină
Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Balcon
Cablu TV
Frigider
Leagăn pt. copii
Minibar
Panoramă, privelişte
Senzori de fum
Televizor
Încălzire centrală
Șemineu
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Drumeții
Escaladare, cățărare - platit
Monopoly / jocuri de societate
Mountain biking - platit
Pârtie de ski
Rappel / Tiroliană - platit
Remi / Rummy
Snowboarding - platit
Tenis de masă
Închiriere ATV
Închiriere biciclete
Închiriere ski-uri
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Bucătărie bio
Formație de muzică populară
Ghid turistic
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Activități agroturistice
Cai de călărie
Foc de tabără
Grătar / Barbeque
Livadă / Pădure
Plimbare căruță - platit
Plimbare sanie trasă de cai - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acces la calculator în unitate - platit
Acoperire 3G/4G
Acoperire Cosmote
Acoperire Orange
Acoperire Telekom
Acoperire Vodafone
Imprimantă - platit
Scanner
Xerox, copiator - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Gura Humorului, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Perla Bucovinei din Gura Humorului, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Perla Bucovinei? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!